a

Nå blir det billigere å gå Folkehøgskole

Fra høsten 2023 kan du få hele 125 370 kroner i lån og stipend for å gå Folkehøgskole, en økning på 8 200 kroner fra året før. Samtidig har vi skrudd ned prisene våre!

Det betyr at det blir billigere å gå Folkehøgskole! Lånekassen betaler ut et basislån på 125 370 kroner, hvor 40% av lånet kan bli stipend hvis du fullfører skoleåret. På Lånekassen sine sider kan du lese mer om stipend og lån.

Bakketun Folkehøgskole blir billigere

Vi har vært så heldig å motta en gave som gjør det mulig for oss å senke prisene for våre elever for skoleåret 23/24. Bidragsgiveren ønsket at denne gaven skulle komme framtidige Bakketunelever til gode, og vi har derfor satt ned prisene med hele 20 000 kroner per elev!

Mange av våre linjer dekkes av støtten

Mange av våre linjer dekkes nå helt eller nesten helt av støtten du kan få fra lånekassen. Nedenfor ser du hva våre linjer koster med utgangspunkt i dobbeltrom uten toalett/bad:

Les mer om våre priser.

Mye for pengene

Tenker du at det er dyrt å gå Folkehøgskole? Det vil ofte være billigere enn å være student å bo på hybel. I tillegg får du så utrolig mye igjen for et år på Folkehøgskole.

Her er noe av det du får:

  • Rom i trivelige bofellesskap
  • Kokk som lager god og sunn mat fra bunnen
  • Studieturer
  • Internett, strøm, vaskemaskin og tørketrommel
  • Alt av obligatorisk opplegg
  • Læringsmatriell

I tillegg får du minner for livet, nye vennskap og fantastiske opplevelser – helt gratis selvfølgelig!

Publisert 20. april 2023

Andre saker