Arrangementer

11.- 13.

August

Velkommen til elevstevne

Fredag 11. – søndag 13. august 2023

Dette kan bli sommerens vakreste eventyr for deg som er 5, 10, 20, 25, 30, 40, 50, 55, 60, 65 eller 70 – årsjubilant ved skolen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til årets elevstevne!!!

Programmet har flere gode poster. Tematimen, tid til mimring og fellesskap med gamle venner og bekjente, mulighet for felleskor, samtaler over gode måltider og kaffekoppen!

Vi har erfaring med at det er mange som har ønsket å treffes på slike samlinger, og det synes vi er veldig hyggelig. Kanskje kommer det gode oppmøtet av at folk snakker med hverandre og blir enige om å oppfordre andre medelever fra Bakketuntiden til å møtes denne helga. Vi håper at mange også i år vil gjøre det samme! Vi vet at det er flere kull som har opprettet egne grupper på Facebook, – en god idé, da har en god mulighet til å finne hverandre og for eksempel avtale å reise sammen…? Å ta en telefon til ”kullinger” er jo også en mulighet.

Bakketun fremstår i dag som et flott skoleanlegg med historisk sus! Vi gleder oss til å vise deg rundt. Kanskje finner du igjen det gamle rommet ditt? Kanskje minnes du tida på fløya med bok og lommelykt under dyna, eller tilsynslærer som gikk stille rundt i gangene og sa god natt til alle elevene. Artige episoder som skjedde med elever eller lærere i klassen, i fritiden, på skoletur, i matsalen… Det å høre for de yngre jubilantene hvordan det var før deres tid og for de eldre å høre hvordan skolen drives i dag, pleier være høydepunkt på elevkvelden lørdag.

Minnene dere deler blir nok mange – det har vi erfart gang på gang på disse elevstevnene. At Bakketunåret har satt spor er det mange som forteller om. Tidligere har det vært slik at jubilantene gjerne har ønsket å gi en gave til skolen under festen. Det vil det også bli anledning til under dette elevstevnet. Vi takker hjertelig for alt som kan være med på å støtte skolens videre drift, enten det er ved at du er en god ambassadør for skolen din så vi fortsatt har fulle hus, eller det er ved at du støtter oss økonomisk. Vi sier vel egentlig som Ole Brum: ”Ja takk, begge deler!”

Så gleder vi oss til å dele stevnehelga med deg!

Velkommen!

Hilsen

Erling Helland

– rektor –

Program elevstevne 2023

Fredag 11. august

19.00   Kveldsmat

21.30   Kaffe

 

Lørdag 12. august

09.00   Frokost

10.00   Åpning av elevstevnet v/rektor

Ord for dagen/morgensamling

10.15   Tematime v/Greta Aartun

11.30   Kaffe

13.30   Festmiddag

16.00   Mimresamling m/kaffe for hvert kull

18.00   Kveldsmat

19.00   Elevkveld (åpen for alle)

(mulighet for kollekt/gave til Bakketun)

20.30   Kaffe

 

Søndag 13. august

09.00   Morgenbønn

09.30   Frokost

11.00   Gudstjeneste i kirka

12.00   Kirkekaffe og avslutning av stevnet

Priser for stevnet:

I dobbeltrom:              Kr. 990- pr. pers. (full pensjon)

Enkeltrom:                  Kr. 1090,- ———– ” ———–

Bare lørdag:                Kr. 490,-

Barn 4 – 12 år:            Halv pris

Barn under 4 år:         Gratis

 

Påmelding!

Påmelding senest 2. august 2023 til

  • Mail: adm@bakketun.fhs.no
  • Post: Bakketun folkehøgskole, Volhaugvn. 40 7654 Verdal
  • Telefon: 74049100

Hjemmeside : www.bakketun.fhs.no

Se utskriftsvennlig hefte med informasjon om program og påmelding her:

Invitasjon elevstevne 2023

 

 

13.

Mai

Avslutningsdag kullet 2022/2023

Lørdag 13. Mai 2023

Kjære foreldre/foresatte!

Her på huset har vi nå kommet i gang etter påskeferie, og er inne i den siste perioden av skoleåret fram mot skoleslutt lørdag 13.05.23. Vi har fått gjennomført mye i løpet av et spennende skoleår; opplegg på linjene, i fellesfag og valgfagsemner, på ettermiddags- og kveldstid. Elevkvelder, stippekvelder, kro, trivselsopplegg. På linjeturer eller turer sammen hele kullet. På mange måter har vi fått være mye i den gode sosiale sammenhengen som folkehøgskolehverdagen gir mulighet til.

Så går vi nå fort  inn i den siste tiden av skoleåret, og etter å ha brukt vinteren til å bli kjent med hverandre skal vi snart reise videre – hver for oss. Vi har fortsatt noen uker igjen som inneholder muligheter. Vi skal gjøre de siste tingene vi har på planen for de ulike linjene, bruke tid til fellesopplegg, og til å samle alle inntrykkene og opplevelsene vi har hatt i løpet av året…

Det kan også være greit å vite at vi har ulike måter å holde litt kontakt på også etter at skoleåret er over. En mulighet er gjennom ulike treff og elevstevner som skolen inviterer til, og i de siste årene har jo kontakt gjennom sosiale medier som Facebook og andre blitt mer og mer viktig for å holde kontakten. 

Så ønsker vi også å invitere dere foreldre og foresatte til Bakketun på avslutningsdagen lørdag 13. mai.  Vi håper at så mange som mulig av dere har mulighet til å være sammen med oss da – en dag som ofte fører med seg både smil og tårer.

Vel møtt på avslutningsdagen!

Vennlig hilsen!

Erling Helland

– rektor –

PROGRAM

Kl. 08.30                    Frokost

Kl. 09.30                    Morgensamling i kapellet

Kl. 10.30                    Siste pakking/rydding

Kl. 12.30                    Festmiddag

Kl. 14.00                    Avslutningsfest

Vi ser for oss at programmet på avslutningsfesten er ferdig ca. kl. 16.00, slik at det vil være mulig å reise etter dette.

Kveldsmat ca. kl. 18.30 for de av elevene som ikke er reist. De som ikke reiser før søndag 14. mai, vil ha mulighet for å få frokost mellom kl. 08.00 – 09.00.

Ser her for utskriftsvennlig program:

Brev til foresatte avslutningsdag 13.04.23

 

Loading...