a

Våre Ansatte

Pedagogisk Personale

Sebastian Schipper

Lærer Gaming Aktiv og Sport Extreme Australia

Sebastian har gjennom oppveksten hatt et lidenskaplig forhold til det å game, i tillegg til friluftsinteressen sin.

Han er utdannet naturveileder og har stor kompetanse innen friluftsliv og mange av de aktivitetene som linja SEA har på planen. I tillegg er han en aktiv kar med mye variert erfaring; vinterekspedisjoner på Hardangervidda, dykking, terrengsykling, isbreinstruktør og brefører – for å nevne noe.

Ørjan Hillmo Øveraas

Lærer Sport Extreme Australia

Ørjan har bakgrunn som utdannet lektor i kroppsøving og idrettsvitenskap, og har jobbet 5 år på videregående før han startet på Bakketun i 2019.

Brett- og skikjøring, stisykling, klatring og ballspill er noe Ørjan alltid finner tid til. Han motiveres av å se unge mennesker blomstre og utvikle seg gjennom varierte og utfordrende aktiviteter, og han legger stor vekt på å skape et inkluderende miljø der alle kan utforske og teste sine egne grenser.

E-post: orjano_overaas@hotmail.com

Victor Nordvoll Axelsson

Lærer VanLife

Victor er vår nyansatte lærer på linja VanLife. Han er utdannet barne- og ungdomsarbeider i Sverige, samt gjennomført utdanning innen folkehøgskolepedagogikk våren 2022. ellers har han instruktørkurs- og erfaring innen alpint ski og brett.

Victor har stor interesse for bærekraft og det å finne løsninger som kan bidra til at vi benytter de ressursene vi har godt, og opplegget på VanLife vil kunne utfordre handyman-genet til det fulle 🙂

I tillegg til VanLife underviser han også på andre linjer, i fellesfag og valgfag.

Johanne Ottilie Espe

Lærer Challenge Explore

Johanne er en dedikert tilhenger av folkehøgskole som læringsarena, hvor elevens motivasjon og interesseområde står i fokus, og en får sjansen til å prøve seg fram i fag uten eksamen eller karakter.

Hun er utdannet lektor med mastergrad i kulturmøte, med delstudier fra Bolivia, India og Tyskland. Hun har mye erfaring fra frivillig arbeid og er opptatt av hva som rører seg i samfunnet. På fritiden tilbringer hun mye tid ute i naturen her i Trøndelag, og gleder seg til å dele sin turglede og engasjement med elevene.

Ann Sissel Vehus

Inspektør/internatleder, lærer Friluftsliv – fjord og fjell

Ann Sissel ønsker at elevene skal trives og utvikle seg på Bakketun folkehøgskole.

Hun har vært lærer på skolen siden 1987 og har en faglærerutdannelse i naturfag med matematikk, samt hovedfag i kroppsøving.

I tillegg til sin rolle som lærer, har Ann Sissel vært internatleder siden 2011. Hun trives med å være i bevegelse, enten det er på turer eller under trening, og setter pris på å være aktiv både fysisk og mentalt.

E-post: annsissel@bakketun.fhs.no

lærer ved Bakketun Folkehøgskole

Ingvild Byre Guddingsmo

Lærer Kunsthåndverk

Ingvild brenner for at elevene skal oppleve mestring og stolthet i sitt arbeid, samtidig som de får tryggheten til å utfordre egne grenser.

Hun har en utdanning som faglærer i kunst og håndverk med spesialisering i leire, samt en toårig kunstfagskole. Ingvild underviser bredt innenfor håndverksfaget, og er kjent for å dekke et variert spekter av materialer og teknikker.

Ingvild underviser også i ulike valgfag på skolen.

E-post: ingvild@bakketun.fhs.no

Annette Lyngstad Skavhaug

Lærer Studio Scene Turné – Teater 

Annette er lærer på linja Scene Studio Turné, spesielt inn mot fagområdet Teater og skuespiller.

Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på ved skolen og på linja, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt. Hun har pedagogisk utdanning og studerer nå ved Nord Universitet i tillegg til å arbeide ved skolen.

Erling Helland

Rektor, lærer Scene Studio Turné – Lyd og Musikkproduksjon og Musikk

Erling opplever at folkehøgskolehverdagen gir unge mennesker fantastiske muligheter til å utvikle seg som personer på flere områder, og han ønsker å bidra til dette målet.

Han er utdannet allmennlærer (adjunkt) med hovedvekt på musikk og historie. Erling har også videreutdanning innen musikkteknologi, musikkproduksjon og personal- og ledelsesfag.

Erling underviser på musikk og lyd- og musikkproduksjon på Scene Studio Turnè.

Tlf: 90 84 06 32

E-post: rektor@bakketun.fhs.no

lærer ved Bakketun Folkehøgskole

Lise Marie Bagøien

Tilsynsvakt/tilkalling

Lise er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

lærer ved Bakketun Folkehøgskole

Kristian Helland

Tilsynsvakt/tilkalling

Kristian er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Han har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

lærer ved Bakketun Folkehøgskole

Synne-Elise Nybakken

Tilsynsvakt/tilkalling

Synne-Elise er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

Internat, kjøkken, vaktmester (IKV)

Siv Kristin Nilsen Vestre

Kjøkkenleder/renholdsleder

Jeg brenner for å lage mat fra bunnen av og bidra til et sundt kosthold med frukt og grønt.

Har jobbet lenge som kokk, både på folkehøgskole, flere restauranter og i Forsvaret. Har studert ernæring og jobbet som ernæringsfysiolog ved en vektklinikk.

Tlf: 74 04 91 42

E-post: catering@bakketun.fhs.no

May-Iren Clausen

Kokk

Mai-Iren er kokken vår, og en av de som står bak all den gode maten som kjøkkenet vårt serverer. Glad i å lage mat fra bunnen av, og har tidligere jobbet i forsvaret, på sykehus og 12 år i hotell- og restaurantbransjen.

Tlf: 74 04 91 42

E-post: catering@bakketun.fhs.no

Jolita Barzdaité

Kjøkken/renhold

Jolita er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Tlf: 74 04 91 42

E-post: catering@bakketun.fhs.no

Heidi Overrein

Kjøkken/renhold

Heidi er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Tlf: 74 04 91 42

E-post: catering@bakketun.fhs.no

Ma Cecille Bernardo Gamboa

Kjøkken/renhold

Cecille er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Tlf: 74 04 91 42

E-post: catering@bakketun.fhs.no

Line Mari Aasgaard

Kjøkken/renhold

Cecille er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Tlf: 74 04 91 42

E-post: catering@bakketun.fhs.no

Gerard Louis

Vaktmester

Gerard er kanskje den mest uunnværlige personen på huset. Han kan fikse det meste og møter oss alle med holdningen: Hva kan jeg hjelpe deg med!

Tlf: 74 04 91 00

E-post: vaktmester@bakketun.fhs.no

Administrasjon

Erling Helland

Rektor, lærer Scene Studio Turné – Lyd og Musikkproduksjon og Musikk

Jeg opplever at folkehøgskolehverdagen gir flotte muligheter for unge mennesker til å vokse som person på mange måter. Det ønsker jeg å bidra til!

Utdannet allmennlærer (adjunkt), hovedvekt på musikk og historie. Videreutdannet i musikkteknologi, musikkproduksjon og personal og ledelse

Underviser også innen fagemnene musikk og lyd/musikkproduksjon.

Tlf: 90 84 06 32

E-post: rektor@bakketun.fhs.no

Ann Sissel Vehus

Inspektør/internatleder, lærer Friluftsliv Basic

Mitt ønske er at elevene skal trives på Bakketun og blomstre opp.

Har jobbet som lærer på Bakketun fhs siden 1987. Har faglærerutdannelse i naturfag med matematikk og idrett, og kroppsøving hovedfag.

I tillegg har jeg vært internatleder siden 2011. Jeg liker å være i bevegelse på turer eller på trening.

Tlf: 74 04 91 00

E-post: annsissel@bakketun.fhs.no

Roar Malmo

Økonomileder

Roar hjelper gjerne og svarer på spørsmål innenfor økonomi. Ellers er Roar er en engasjert mann på mange områder, som fort bidrar til at ting skjer rundt seg. 

Tlf: 74 04 91 00

E-post: okonomi@bakketun.fhs.no

Ellinor Hermann

Sosiallærer/kontor

Ellinor har et stort og varmt hjerte for elever og ansatte! Dette er det blide mennesket du møter når du ringer skolen. Hun kan svare på alt du måtte lure på, eller vet hvem som er hvor til en hver tid.  Og som sosiallærer er hun god på å finne løsninger når noe eller noen går seg fast.. Ellinor elsker å gå på ski og i fjellet.

Tlf: 74 04 91 00

E-post: adm@bakketun.fhs.no