a

Stipendiater på Scene Studio Turné

Stipendiater er elever som har fullført et år på Bakketun og valgt å fortsette til neste år. Stipendiatene er ofte engajert i ulike aktiviteter, arrangementer og fellesskap på skolen, og de er der for å støtte deg både faglig og sosialt under folkehøgskoleåret ditt.

Victoria Hafsås Rasmussen

Hei!!

Æ hete Victoria Hafsås Rasmussen, og æ kjæm fra en liten plass 30 min unna Trondheim. I fjor så va æ elev på Scenefag og æ e så heldig som får vær stipendiat på samme linje!

Æ e sinnsykt gla i musikala, men æ e også veldig gla i å vær aktiv og å prøv nye ting. I fjor så satt æ å lest bøker, hekla eller va med på volleyball, hvis ikke æ va skada da. Bare å inviter mæ med på ting, æ bli gjerne med!

Æ va på Scene Studio Turnè i fjor og æ vil si at det va et av dæm bæste årene i mitt liv. Æ fikk opplev så mye nytt og utfordra mæ sjølv på en helt annen måte. Æ møtte også nån av mine bestevænna hær.

Bare å ta kontakt hvis du lure på noe!

Hilsen Victoria!

Albertine Helmine Johansen Sinkaberg

Heia!

Eg heita Albertine Sinkaberg og kommer frå ei bitte lita øy oppe på Helgelandskysten (mer spesifikt i Lurøy kommune). I år ska eg va stipendiat på SST som e samme linja eg gjekk i fjor, og det kommer tel å bi kjempe kjekt<3

Eg lika veldig godt å hold på med teater og alt innom skuespill, ellers så finn eg ofte på nye ting å prøv (ofte uten lykkes, men va no vært et forsøk) og så e eg kjempe gla i karaoke så om dåkk ikke finn meg så e det bare å lytt etter kråka (meg🤭).

Året mitt på Bakketun va kjempe flott, der lært å så mye om meg sjøl, de rundt meg og fekk ein vennegjeng som varer for alltid. Dette kommer tel å bi et kjempe bra år i lag med dåkk og eg gleda meg kjempe masse tel å møt dåkk all og kan ikke vent mæ å bli kjent med dåkker<3

Om dåkk lur på nåkka gjerne bare ta kontakt (gjerne på messenger eller instagram)

Messenger: Albertine Helmine Johansen Sinkaberg

Insta: albertine_sinkaberg